Diákolimpia III.kcs női kézilabda 2023-2024

2024. március 8-án Komlón került megrendezésre a III. korcsoportos (2011-2012) női kézilabda Diákolimpia egyik vármegyei elődöntője, ahol 4 csapat körmérkőzéssel döntötte el, hogy melyik két csapat jut be a vármegyei döntőbe.

A Gagarin Általános Iskola csapatának eredményei sorrendben

Gagarin Komló : Szászvár 28 : 4 (15 : 3)

Iványi István (edző): – Ez a korosztály az úgynevezett belépő korosztály a diákolimpián. Így az ellenfelek nagyrészt ismeretlenek, hiszen tavaly még sokan közülük alsósok voltak. A további meccseinken valószínűleg nagyobb ellenállásba fogunk ütközni. Megyünk tovább.

Gagarin Komló : Szentlőrinc 25 : 4 (14 : 2)

Iványi István (edző): – Gratulálok a csapatomnak a vármegyei döntőbe jutáshoz! Győzelmünk értékét növeli, hogy ellenfelünk játékosai a kozármislenyi kézilabda egyesületben sportolnak és játszanak hétről hétre. Védekezésünk extra volt, ebből sok könnyű gólt értünk el.

Gagarin Komló : Brodarics Mohács 12 : 7 (6 : 3 )

Iványi István (edző): -A két veretlen-, már a mérkőzés előtt döntőbe jutott csapat csatájára rányomta a bélyegét a nagy tét. Ugyanis a 2 csapat ezt az eredményt magával viszi a vármegyei döntőbe. Nem volt hibátlan a játékunk, de óriásit harcoltunk! Mindenki kivette a részét a sikerből, gratulálok az egész keretnek! Egy komoly lépést tettünk előre, hiszen 2 ponttal indulunk neki a döntőnek, ahol a másik elődöntő 2 továbbjutó csapatával játszunk majd. A négy csapat közül az első kettő jut ki az országos hadszíntérre. Ez a célunk ebben a korosztályban is.

A III. korcsoportos Gagarin keret tagjai:

Marosi Karina, Orsós-Buzás Leila, Bogdán Dorina, Kovács Hanna, Galambos Zsófia, Léber Alíz, Ragács Ramóna, Sebestyén Vivien, Szinger Anna, Schweitzer Zolna és Dóbiás Dorka.

A keret edzője: Iványi István

A csoport végeredménye:

1. Gagarin Komló, mely csapat ezzel a vármegyei döntőbe jutott!

2. Brodarics Mohács, mely csapat ezzel a vármegyei döntőbe jutott!

3. Szentlőrinc

4. Kiss György Szászvár